Verkoop en services verlopen via onze distributeur Sanicare®

Spiegel PP geslepen

PP geslepen spiegels zijn spiegels waarvan de randen mooi zijn afgewerkt. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. In het basis assortiment van Q-mirrors hebben we 10 verschillende uitvoeringen opgenomen, welke elk in diverse afmetingen leverbaar. De standaard uitvoering is een spiegel zonder verlichting in het vierkant, rond, ovaal of met afgeronde hoeken. Het volgende model is de standaard vierkanten spiegel met daarin aan de bovenzijde een horizontale gezandstraalde strook. Een strook van mat glas waardoor sfeervol LED verlichting schijnt. Tot slot komen we bij de “Ambiance” spiegels. Deze spiegels hebben indirecte LED verlichting vanachter de spiegel. Dit geeft een heel sfeervol en mooi effect. Het eerste model “Ambiance” uitvoering is er in het vierkant, rond, ovaal en met afgeronde hoeken en is rondom voorzien van indirect led verlichting. Het tweede model (vierkant) heeft dit indirecte licht uitsluitend aan de onderzijde, maar heeft daarbij ook een horizontaal gezandstraalde strook aan de bovenzijde van de spiegel. PP-geslepen spiegels hebben een blinde ophanging, waardoor er een zwevend effect ontstaat. De uitvoeringen met LED verlichting zijn aan/uit te schakelen en te dimmen d.m.v. een handsensor aan de onderzijde van de spiegel. Een mooie variatie aan modellen, echter wenst u toch iets ander? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Afmetingen Spiegel PP geslepen (HxB)

Vierkant:

60 x 60 cm
60 x 65 cm
60 x 70 cm
60 x 75 cm
60 x 80 cm
60 x 85 cm
60 x 90 cm
60 x 100 cm
60 x 120 cm

Rond:

50 cm
60 cm
65 cm
70 cm
80 cm
85 cm
90 cm
100 cm
120 cm

Ovaal:

60 x 80 cm
70 x 100 cm
80 x 120 cm
90 x 140 cm

80 x 60 cm
100 x 70 cm
120 x 80 cm
140 x 90 cm

Met afgeronde hoeken:

60 x 50 cm
60 x 60 cm
60 x 65 cm
60 x 70 cm
60 x 80 cm
60 x 85 cm
60 x 90 cm
60 x 100 cm
60 x 120 cm

Spiegel PP geslepen

Bij PP geslepen spiegels worden de randen van de spiegel geslepen. Deze spiegels zijn kwaliteit spiegels van een van de grootste glas leveranciers uit Nederland. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. De spiegels zonder geïntegreerde verlichting hebben een muurafstand van 2 cm en bij spiegels met geïntegreerde verlichting is de muurafstand 3 cm. Alle spiegels van Q-mirrors worden altijd geleverd incl. ophanging.

PP geslepen

Spiegels met verlichting

PP-geslepen spiegels kunnen ook worden voorzien van LED-verlichting. De lichtbron wordt hierbij achter de spiegel geplaatst. Deze schijnt door het, van achteren, gematteerde (gezandstraalde) glas waardoor een zeer fraai lichteffect wordt gecreëerd. De leds zijn IP65 met coating en verkrijgbaar in de uitvoeringen “warm white” of “cold white”. De spiegel kan rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten, waardoor deze geschakeld word tezamen met de verlichting. Ook is de spiegel individueel aan/uit te schakelen met de handsensor, als wel te dimmen ! Hier is slechts een handbeweging voor nodig ! Led-verlichting units kunnen normaal niet of moeilijk vervangen worden. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen !

Ga voor duurzaam

Waarom LED ?

Met deze led-verlichting kunt u energie besparen, waardoor u de co2-uitstoot terug kunt brengen, aangezien er minder fossiele brandstoffen nodig zijn om aan uw energie behoefte te kunnen voldoen. Daarnaast zorgt Led-verlichting voor een meer efficiënt gebruik van energie.

Led-verlichting wint daarnaast steeds meer aan populariteit, vanwege de duurzaamheid van de lampen. De LED-lampen zijn een stuk duurzamer dan gloeilampen en halogeenverlichting. Bovendien is Led-verlichting veel minder gevoelig voor trillingen, in vergelijking met de overige lichtbronnen waar u uit kunt kiezen. Er wordt geen gebruik gemaakt van een gloeidraad, waardoor die ook niet kapot kan gaan, bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met trillingen. Led-verlichting zorgt voor een grote mate van veiligheid. Dat heeft vooral te maken met de warmteontwikkeling. Een conventionele gloeilamp zet ongeveer 90% van de energie om in warmte en gebruikt de overige 10% om licht af te geven. LED-lampen doen dit op een heel andere manier, aangezien slechts 10% wordt omgezet in warmte. Dat betekent dat een LED-lamp niet heet wordt en u kiest voor een uitstekende opbrengst van licht. De Led-verlichting kan daardoor op een heel veilige manier worden toegepast.


Garantie bepalingen & Technische tekening:

Close Menu