Verkoop en services verlopen via onze distributeur Sanicare®

Spiegels met lijst

De spiegels met omlijsting zijn voorzien van een luxe aluminium profiel in alu, chroom of mat zwart. In het basis assortiment van Q-mirrors hebben we 5 uitvoeringen opgenomen, welke elk in diverse afmetingen leverbaar. De standaard uitvoering is een spiegel zonder verlichting. Het volgende model is de standaard spiegel met daarin aan de bovenzijde een horizontale gezandstraalde strook. Een strook van mat glas waardoor sfeervol LED verlichting schijnt. De volgende variant is een spiegel met twee verticale stroken (links/rechts). Tot slot komen we bij de laatste twee uitvoeringen, dit zijn de “Ambiance” spiegels. Deze spiegels hangen iets van de muur en hebben indirecte LED verlichting vanachter de spiegel. Dit geeft een heel sfeervol en mooi effect. Het eerste model “Ambiance” uitvoering is rondom voorzien van indirect led verlichting. Het tweede model heeft dit indirecte licht uitsluitend aan de onderzijde, maar heeft daarbij ook een horizontaal gezandstraalde strook aan de bovenzijde van de spiegel. Spiegels met LED verlichting zijn aan/uit te schakelen en te dimmen d.m.v. een handsensor aan de onderzijde van de spiegel. Een mooie variatie aan modellen, echter wenst u toch iets ander? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee! Meer informatie over de omlijsting en de LED verlichting vindt u onderstaand.

Afmetingen spiegels met omlijsting (hxB)

70 x 60 cm.
70 x 65 cm.
70 x 70 cm.
70 x 75 cm.
70 x 80 cm.

70 x 85 cm.
70 x 90 cm.
70 x 100 cm.
70 x 120 cm

Omlijsting

De spiegels met omlijsting zijn voorzien van een luxe aluminium profiel met demping. Aluminium is een hoogwaardig metaal en licht in gewicht. Vanwege de blanke glans en corrosiebestendigheid vraagt het weinig onderhoud en is het een perfect materiaal voor de afwerking van spiegels. Het profiel bij spiegels zonder geïntegreerde verlichting is 2,5 cm diep en bij spiegels met geïntegreerde verlichting is het profiel 3,5 cm diep. Bij alle uitvoeringen is de rand van het profiel aan de voorzijde van de spiegel 7 mm. rondom. De profielen zijn leverbaar in de kleuren alu, chroom en mat zwart. Alle spiegels van Q-mirrors worden altijd geleverd incl. ophanging.

Omlijsting chroom Q-mirrors
Omlijsting mat zwart Q-mirrors

Verlichting

De spiegels met omlijsting worden ook aangeboden met geïntegreerde LED-verlichting. De lichtbron wordt hierbij achter de spiegel geplaatst. De led verlichting schijnt dan door een gezandstraalde (gematteerde) strook of stroken, waardoor een zeer fraai lichteffect wordt gecreëerd. Ook zijn er uitvoeringen waarbij de leds zo worden geplaatst, dat het licht indirect vanachter de spiegel schijnt. Dit zijn de sfeervolle “Ambiance” uitvoeringen. De leds zijn IP65 met coating en verkrijgbaar in de uitvoeringen “warm white” of “cold white”. De spiegel kan rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten, waardoor deze dan geschakeld word tezamen met de algemene verlichting. Ook is de spiegel individueel aan/uit te schakelen met de handsensor, als wel te dimmen ! Hier is slechts een handbeweging voor nodig ! Led-verlichting units kunnen normaal niet of moeilijk vervangen worden. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen !

Ga voor duurzaam

Waarom LED ?

Met led-verlichting kunt u energie besparen, waardoor u de co2-uitstoot terug kunt brengen, aangezien er minder fossiele brandstoffen nodig zijn om aan uw energie behoefte te kunnen voldoen. Daarnaast zorgt Led-verlichting voor een meer efficiënt gebruik van energie.

Led-verlichting wint daarnaast steeds meer aan populariteit, vanwege de duurzaamheid van de lampen. De LED-lampen zijn een stuk duurzamer dan gloeilampen en halogeenverlichting. Bovendien is Led-verlichting veel minder gevoelig voor trillingen, in vergelijking met de overige lichtbronnen waar u uit kunt kiezen. Er wordt geen gebruik gemaakt van een gloeidraad, waardoor die ook niet kapot kan gaan, bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met trillingen. Led-verlichting zorgt voor een grote mate van veiligheid. Dat heeft vooral te maken met de warmteontwikkeling. Een conventionele gloeilamp zet ongeveer 90% van de energie om in warmte en gebruikt de overige 10% om licht af te geven. LED-lampen doen dit op een heel andere manier, aangezien slechts 10% wordt omgezet in warmte. Dat betekent dat een LED-lamp niet heet wordt en u kiest voor een uitstekende opbrengst van licht. De Led-verlichting kan daardoor op een heel veilige manier worden toegepast.


Garantie bepalingen & Technische tekening:

Close Menu