Portfolio

Spiegel met Led-verlichting verticaal

Details

  • Categorie: Spiegels met verlichting
  • Uitvoering:Profiel alu of chroom
  • Verlichting:Led verticaal
  • Gegraveerd:Optie
  • Verwarming:Optie

Profiel

Wij leveren de spiegels met een luxe aluminium profiel met demping. Aluminium is een hoogwaardig metaal en licht in gewicht. Vanwege de blanke glans en corrosiebestendigheid vraagt het weinig onderhoud en is het een perfect materiaal voor de afwerking van spiegels.

Led-verlichting

Een spiegel voorzien van twee verticale stroken, waarachter kwaliteits led-verlichting ( “warm white” K3800 of “cool white” K7000 ). Deze schijnt door gematteerde strook/glas waardoor een zeer fraai lichteffect wordt gecreëerd. Bij Q-mirrors zijn led-units vervangbaar en nieuw na te bestellen !

Verwarming

Deze elementen zetten eenvoudig electriciteit om in warmte, wat het beslaan van de spiegel voorkomt! Elementen zijn zelfklevend en eenvoudig aan te sluiten op het lichtnet. Onderhoudsvrij en 100% betrouwbaar, geen dure kabels noodzakelijk en oververhitting uitgesloten. Voorzien van KEMA-keur.

Gezandstraald

Uw naam, bedrijfsnaam of spreuk onderin de spiegel gegraveerd zorgt voor een uniek en exclusief effect ! Dit is mogelijk bij elke spiegel uit de collectie. Uw tekst zal d.m.v. zandstalen gegraveerd worden in uw spiegel. Wij bieden u de keuze uit meerdere lettertypes en opties, andere wensen op aanvraag.

Overige uitvoeringen

Omlijsting alu Spiegels met omlijsting
Omlijsting chroom Spiegels met verlichting
TL-verlichting horizontaal Spiegels met verlichting
Led verlichting horizontaal Spiegels met verlichting
Gegraveerd met naam Gegraveerd