Portfolio

Spiegel met alu omlijsting

Details

  • Categorie: Spiegels met omlijsting
  • Uitvoering: Met alu profiel
  • Gegraveerd:Optie
  • Verwarming:Optie

Op maat

De spiegels komen van een van de grootste spiegel leveranciers uit Nederland en kunnen wij ingelijst op maat leveren. Wij bieden de meest voorkomende maatvoeringen standaard aan. Wenst u een spiegel met een andere afmeting? Op bestelling worden de spiegels in ons atelier speciaal naar uw wens op maat gemaakt.

Profiel

Wij leveren de spiegels met een luxe aluminium profiel met demping. Aluminium is een hoogwaardig metaal en licht in gewicht. Vanwege de blanke glans en corrosiebestendigheid vraagt het weinig onderhoud en is het een perfect materiaal voor de afwerking van spiegels.

Verwarming

Deze elementen zetten eenvoudig electriciteit om in warmte, wat het beslaan van de spiegel voorkomt! Elementen zijn zelfklevend en eenvoudig aan te sluiten op het lichtnet. Onderhoudsvrij en 100% betrouwbaar, geen dure kabels noodzakelijk en oververhitting uitgesloten. Voorzien van KEMA-keur.

Gezandstraald

Uw naam, bedrijfsnaam of spreuk onderin de spiegel gegraveerd zorgt voor een uniek en exclusief effect ! Dit is mogelijk bij elke spiegel uit de collectie. Uw tekst zal d.m.v. zandstalen gegraveerd worden in uw spiegel. Wij bieden u de keuze uit meerdere lettertypes en opties, andere wensen op aanvraag.

Overige uitvoeringen

Omlijsting chroom Spiegels met omlijsting
Tl-verlichting horizontaal Spiegels met verlichting
Led verlichting verticaal Spiegels met verlichting
Led verlichting horizontaal Spiegels met verlichting
Gegraveerd met naam Gegraveerd