Services

Waarom spiegels van Q-mirrors !

Waarom spiegels van Q-mirrors !

Wij werken samen met een van de grootste toeleveranciers van glas uit Nederland. In combinatie met de solide luxe aluminium lijsten (chroom of alu) voorzien van demping, vormt dit een kwalitatief basis product. Wij hebben expliciet voor een constructie gekozen van spiegels met een luxe subtiele omlijsting, de spiegel is hierdoor minder kwetsbaar voor breuk en vocht. Wij bieden de keuze om een spiegel te voorzien van geïntegreerde TL of Led verlichting. Bij de Led verlichting bieden wij de keuze uit “Warm” of “Cool” licht. Voor de lange termijn moet u ook bij Q-mirrors zijn ! Mocht na verloop van tijd uw leds opgebrand zijn, onze units zijn na te bestellen en te vervangen ! U heeft dus een keuze uit de kleur lijst, type verlichting, maar ook waar u de stroken van verlichting wenst. We gaan nog een stapje verder, voorzie uw spiegel van spiegelverwarming of laat hem graveren met uw naam of een spreuk !

 • Kwalitatief aanbod met vele keuze mogelijkheden !
 • Ook voor de lange termijn moet u bij Q-mirros zijn !
 • Maak uw spiegel een persoonlijke aanwinst en laat hem graveren !

Services

De spiegels komen van een van de grootste glas leveranciers uit Nederland en kunnen wij ingelijst op maat leveren. Wij bieden de meest voorkomende maatvoeringen standaard aan. Wenst u een spiegel met een andere afmeting? Op bestelling worden de spiegels in ons atelier speciaal naar uw wens op maat gemaakt.

Wij leveren de spiegels met een luxe aluminium profiel met demping. Aluminium is een hoogwaardig metaal en licht in gewicht. Vanwege de blanke glans en corrosiebestendigheid vraagt het weinig onderhoud en is het een perfect materiaal voor de afwerking van spiegels. Bij een spiegel zonder verlichting is de lijst 2 cm. diep en aan de voorzijde van de spiegel 6 mm. rondom. Wanneer de spiegel voorzien is van verlichting is de lijst 3,5 cm. diep en aan de voorzijde van de spiegel 8 mm. rondom.

De spiegel wordt voorzien van een gezandstraalde horizontale strook met T5 TL-verlichting. De lichtbron wordt achter de spiegel geplaatst. Deze schijnt door het, van achteren, gematteerde glas waardoor een zeer fraai lichteffect wordt gecreëerd. De verlichting unit is rechtstreeks op het lichtnet aan te sluiten of aan de onderzijde van de lijst aan/uit te schakelen d.m.v. een subtiele schakelaar. Standaard wordt deze spiegel gemaakt met geïntegreerde schakelaar in de lijst. Op verzoek kan dit uiteraard ook zonder. De TL-lampen kunnen eenvoudig verwisseld worden. Ook de units zijn vervangbaar en nieuw na te bestellen !

De spiegel wordt voorzien van een horizontale strook of twee verticale gezandstraalde stroken, waarachter de spiegel is voorzien van een unit(s) met kwaliteit led-verlichting (warm white” K3800 of “cool white” K7000). De leds zijn aan de onderzijde van de lijst aan/uit te schakelen met een handsensor, als wel te dimmen ! Hier is dus slecht een handbeweging voor nodig ! Led-verlichting units kunnen normaal niet of moeilijk vervangen worden. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen !

Met led-verlichting kunt u energie besparen, waardoor u de co2-uitstoot terug kunt brengen, aangezien er minder fossiele brandstoffen nodig zijn om aan uw energie behoefte te kunnen voldoen.

Daarnaast zorgt Led-verlichting voor een meer efficiënt gebruik van energie. De efficiëntie van licht drukken we uit in Lumen per Watt (lm/W). Lumen is de eenheid van licht, waarmee we aan kunnen geven hoe sterk het licht is dat er uit een lamp komt. Het aantal Watt staat voor de hoeveelheid energie die er verbruikt wordt door de lamp. Des te hoger het aantal lm/W is, des te efficiënter de lamp omgaat met energie. Led-verlichting staat bekend om de zeer hoge energie-efficiëntie, waardoor u kiest voor een mogelijkheid tot besparen, of het verhogen van uw lichtopbrengst, tegen dezelfde kosten.

Led-verlichting wint daarnaast steeds meer aan populariteit, vanwege de duurzaamheid van de lampen. De LED-lampen zijn een stuk duurzamer dan gloeilampen en halogeenverlichting. Bovendien is Led-verlichting veel minder gevoelig voor trillingen, in vergelijking met de overige lichtbronnen waar u uit kunt kiezen. Er wordt geen gebruik gemaakt van een gloeidraad, waardoor die ook niet kapot kan gaan, bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met trillingen.

Led-verlichting zorgt voor een grote mate van veiligheid. Dat heeft vooral te maken met de warmteontwikkeling. Een conventionele gloeilamp zet ongeveer 90% van de energie om in warmte en gebruikt de overige 10% om licht af te geven. LED-lampen doen dit op een heel andere manier, aangezien slechts 10% wordt omgezet in warmte. Dat betekent dat een LED-lamp niet heet wordt en u kiest voor een uitstekende opbrengst van licht. De Led-verlichting kan daardoor op een heel veilige manier worden toegepast.

Uw naam, bedrijfsnaam of spreuk in de spiegel gegraveerd zorgt voor een uniek en exclusief effect ! Dit is mogelijk bij elke spiegel uit de collectie. Uw tekst zal d.m.v. zandstalen gegraveerd worden in de spiegel. Wij bieden u de keuze uit meerdere lettertypes en opties, andere wensen op aanvraag.

Deze elementen zetten eenvoudig elektriciteit om in warmte, wat het beslaan van de spiegel voorkomt! Elementen zijn zelfklevend en eenvoudig aan te sluiten op het lichtnet. Onderhoudsvrij en 100% betrouwbaar, geen dure kabels noodzakelijk en oververhitting uitgesloten. Voorzien van KEMA-keur.

Bent u op zoek naar een spiegel met een andere afmeting dan het reguliere aanbod ? Op bestelling worden spiegels in ons atelier speciaal naar uw wens gemaakt. Wij hebben expliciet voor een constructie gekozen van spiegels met een luxe subtiele omlijsting. De spiegel is hierdoor minder kwetsbaar voor breuk en vocht. De spiegels op maat worden dan ook voorzien van deze omlijsting, waarbij u de keuze heeft uit een chroom of alu profiel. Zijn er speciale wensen betreft de verlichting of graveren, laat het ons weten! Wij willen ons graag creatief inzetten en zijn continu geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Dat houd ons scherp!

Een sterk huismerk voor een eigen identiteit. Met een private label zorgt u voor een eigen handschrift en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Q-Mirrors is dan uw aangewezen samenwerkingspartner! Wenst u meer informatie, neemt u contact met ons op! Wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van alle benodigde informatie.

Over Q-mirrors

 • Het bedrijf

  Q-mirrors is gespecialiseerd in spiegels op maat, spiegels met verlichting en zandstralen. Wij bieden een assortiment aan met de meest voorkomende maten en uitvoeringen. Echter mocht u andere wensen hebben, laat het ons weten ! Van ontwerp, snijden, graveren tot levering, alles onder 1 dak ! Dit maakt ons flexibel en zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden.
 • Communicatie

  Intern zijn er korte en directe communicatie lijnen met duidelijkheid en snelheid als resultaat. Bij speciale private label opdrachten wordt er een vast contactpersoon toegewezen.
 • Missie

  Duidelijkheid, Onderscheidend, Service & kwaliteit waarborgen
 • Visie

  Kwalitatieve design spiegels produceren. Creatief inzetten en continu waakzaam voor nieuwe ontwikkelingen met als doel mooie onderscheidende kwaliteit spiegels ! Het persoonlijk maken en ook voor de lange termijn moet u bij Q-mirrors zijn.