Graveren

d.m.v. zandstralen
€50,-
L1 = links boven L2 = rechts boven L3 = links onder L4 = midden onder L5 = rechts onder

Accord Heavy SF Arial Bold Bookman Old Style James ABC Monotype Corsiva Trebuchet MS

Met kader Zonder kader

2 cm. (met kader +/- 5 cm.) 3 cm. (met kader +/- 6 cm.) 4 cm. (met kader +/- 7 cm.)

 • De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen excl. btw. De spiegels zijn te verkrijgen bij meerdere verkooppunten in Nederland. Voor vragen of uw dichtstbijzijnde verkooppunt, "klik hier" voor het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst !


 • Dit maakt direct het gehele aanzicht van een badkamer uniek en exclusief ! Uw naam, uw kinderen hun naam, bedrijfsnaam of spreuk op uw spiegel ! Dit is mogelijk bij elke spiegel uit de collectie. De spiegel zal geleverd worden met op de voorzijde de gewenste tekst horizontaal gegraveerd d.m.v. zandstralen. Wij bieden u standaard de keuze uit meerdere lettertype en opties. Het is uiteraard van belang de gewenste tekst en opmaak zorgvuldig te controleren. Er zijn ook speciale bestelformulieren beschikbaar. Men dient rekening te houden met kleine maatafwijkingen. Andere lettertype, afbeeldingen en logo's op aanvraag. Spiegels gemaakt in opdracht kunnen niet geruild/geretourneerd worden.

  Wij leveren de spiegels met een luxe aluminium profiel met demping. Aluminium is een hoogwaardig metaal en licht in gewicht. Vanwege de blanke glans en corrosiebestendigheid vraagt het weinig onderhoud en is het een perfect materiaal voor de afwerking van spiegels. Bij een spiegel zonder verlichting is de lijst 2 cm. diep en aan de voorzijde van de spiegel 6 mm. rondom. Wanneer de spiegel voorzien is van verlichting is de lijst 3,5 cm. diep en aan de voorzijde van de spiegel 8 mm. rondom.

  Het graveren van een spiegel d.m.v. zandstralen kan toegepast worden op alle spiegels in onze collectie:
  - Spiegels met omlijsting.
  - Spiegels met tl-verlichting.
  - Spiegels met led-verlichting.

  De spiegels komen van een van de grootste spiegel leveranciers uit Nederland en kunnen wij ingelijst op maat leveren. Wij bieden de meest voorkomende maatvoeringen standaard aan. Wenst u een spiegel met een andere afmeting? Op bestelling worden de spiegels in ons atelier special naar u wens op maat gemaakt.