MontBlanc
0
No products in the cart.
TL - Spiegel 1 baan

TL-SPIEGEL | 1 BAAN

TL-Spiegel | 1 baan

Een spiegel voorzien van TL-verlichting met een horizontale strook. De lichtbron wordt achter de spiegel geplaatst. Deze schijnt door het, van achteren, gematteerde (gezandstraalde) glas waardoor een zeer fraai lichteffect wordt gecreëerd. De T5 TL-lampen met CE markering kunnen eenvoudig verwisseld worden. Ook de units zijn vervangbaar en nieuw na te bestellen. De spiegel is rechtstreeks op het lichtnet aan te sluiten, waardoor deze geschakeld word tezamen met de verlichting. Ook is de spiegel individueel te schakelen met een schakelaar in de lijst. Deze spiegel is leverbaar met alu, chromen of mat zwarte omlijsting.

  Schakelaar TL-spiegel  TL-unit is vervangbaar  CE markering

Omlijsting

Wij leveren de spiegels met omlijsting met een luxe aluminium profiel met demping. Aluminium is een hoogwaardig metaal en licht in gewicht. Vanwege de blanke glans en corrosiebestendigheid vraagt het weinig onderhoud en is het een perfect materiaal voor de afwerking van spiegels. De lijst is 3,5 cm. diep en aan de voorzijde van de spiegel 7 mm. rondom. Wordt geleverd incl. ophanging.

 TL - Spiegel 1 baan omlijsting mat zwart

Q-mirrors Spiegel omlijsting chroomQ-mirrors Spiegel omlijsting alu Q-mirrors Spiegel omlijsting mat zwart  Q-mirrors Spiegellijsten

Afmetingen:

70 x 60 cm.
70 x 65 cm.
70 x 70 cm.
70 x 75 cm.
70 x 80 cm.
70 x 85 cm.
70 x 90 cm.
70 x 100 cm.
70 x 120 cm

Op maat:

Bent u op zoek naar een spiegel met een andere afmeting dan het reguliere aanbod ? Op bestelling worden spiegels in ons atelier speciaal naar uw wens gemaakt. Zijn er speciale wensen, laat het ons weten! Wij willen ons graag creatief inzetten en zijn continu geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Dat houd ons scherp!

Op maat

Spiegelverwarming / Anti-condens:

Spiegelverwarming verhindert de vorming van condensatie van waterdamp op de voorzijde van de spiegel. Het is een verwarmde elektrische weerstand, welke tegen de rugzijde van de spiegel wordt verlijmd en de temperatuur van het glas in enkele minuten zal doen stijgen. Dit vermindert de schoonmaakfrequentie voor de spiegel, omdat deze niet meer beslaat. De elementen zijn veilig en voor gebruik in vochtige ruimtes. Ze voldoen aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1/EN60335-2-96. Klasse II IPX4.

Deze elementen zetten eenvoudig elektriciteit om in warmte, wat het beslaan van de spiegel voorkomt! Elementen zijn zelfklevend en eenvoudig aan te sluiten op het lichtnet. Onderhoudsvrij en 100% betrouwbaar, geen dure kabels noodzakelijk en oververhitting uitgesloten. Voorzien van KEMA-keur. Deze elementen worden los geleverd, op verzoek direct op de spiegel geplaatst (rechtstreeks aan te sluiten op het lichtnet) of bij spiegels met omlijsting wordt de spiegel compleet geleverd met spiegelverwarming en schakelaar in de lijst.

Afmetingen:

– 274 x 274 mm. (0,216 kg)
– 274 x 574 mm. (0,29 kg)
– 524 x 524 mm. (0,451 kg)
– 524 x 1024 mm. (0,665 kg)

Spiegelverwarming

Graveren:

Uw naam, bedrijfsnaam of spreuk in de spiegel gegraveerd zorgt voor een uniek en exclusief effect ! Dit is mogelijk bij elke spiegel uit de collectie. Uw tekst zal d.m.v. zandstalen gegraveerd worden in de spiegel. Wij bieden u de keuze uit meerdere lettertypes en opties, andere wensen op aanvraag.

Q-mirrors spiegels graveren / zandstralen

Garantie bepalingen & Technische tekening: