MontBlanc
0
No products in the cart.
LED SPIEGEL | AMBIANCE ROND

LED SPIEGEL | AMBIANCE ROND

LED Spiegel | Ambiance rond

Een spiegel voorzien van indirecte LED-verlichting. De leds wordt rondom achter de spiegel geplaatst en geven een sfeervolle indirecte ambiance verlichting vanachter de spiegel vandaan. De leds zijn IP61 met coating en verkrijgbaar in de uitvoeringen “warm white” of “cold white”. De spiegel kan rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten, waardoor deze geschakeld word tezamen met de verlichting. De spiegel is optioneel ook individueel aan/uit te schakelen met de handsensor, als wel te dimmen ! Hier is slechts een handbeweging voor nodig ! Led-verlichting units kunnen normaal niet of moeilijk vervangen worden. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen !  Deze spiegel is PP geslepen.

HandsensorGa voor duurzaamDimbaar

Led verlichtingIP61  CE markering  TL en LED units zijn vervangbaar  cold white ledswarm white leds

WAAROM LED ?

Met led-verlichting kunt u energie besparen, waardoor u de co2-uitstoot terug kunt brengen, aangezien er minder fossiele brandstoffen nodig zijn om aan uw energie behoefte te kunnen voldoen. Daarnaast zorgt Led-verlichting voor een meer efficiënt gebruik van energie. De efficiëntie van licht drukken we uit in Lumen per Watt (lm/W). Lumen is de eenheid van licht, waarmee we aan kunnen geven hoe sterk het licht is dat er uit een lamp komt. Het aantal Watt staat voor de hoeveelheid energie die er verbruikt wordt door de lamp. Des te hoger het aantal lm/W is, des te efficiënter de lamp omgaat met energie. Led-verlichting staat bekend om de zeer hoge energie-efficiëntie, waardoor u kiest voor een mogelijkheid tot besparen, of het verhogen van uw lichtopbrengst, tegen dezelfde kosten.

Led-verlichting wint daarnaast steeds meer aan populariteit, vanwege de duurzaamheid van de lampen. De LED-lampen zijn een stuk duurzamer dan gloeilampen en halogeenverlichting. Bovendien is Led-verlichting veel minder gevoelig voor trillingen, in vergelijking met de overige lichtbronnen waar u uit kunt kiezen. Er wordt geen gebruik gemaakt van een gloeidraad, waardoor die ook niet kapot kan gaan, bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met trillingen. Led-verlichting zorgt voor een grote mate van veiligheid. Dat heeft vooral te maken met de warmteontwikkeling. Een conventionele gloeilamp zet ongeveer 90% van de energie om in warmte en gebruikt de overige 10% om licht af te geven. LED-lampen doen dit op een heel andere manier, aangezien slechts 10% wordt omgezet in warmte. Dat betekent dat een LED-lamp niet heet wordt en u kiest voor een uitstekende opbrengst van licht. De Led-verlichting kan daardoor op een heel veilige manier worden toegepast.

Spiegel PP gslepen

Bij PP geslepen spiegels worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. Deze spiegels hebben een muurafstand van 3 cm. en worden geleverd incl. ophanging.

LED SPIEGEL | AMBIANCE RONDQ-mirrors Spiegel PP geslepen

Afmetingen spiegels PP geslepen:

50 x 50 cm.
60 x 60 cm.
65 x 65 cm.
70 x 70 cm.
75 x 75 cm.
80 x 80 cm.
85 x 85 cm.
90 x 90 cm.
100 x 100 cm.
120 x 120 cm

Op maat:

Bent u op zoek naar een spiegel met een andere afmeting dan het reguliere aanbod ? Op bestelling worden spiegels in ons atelier speciaal naar uw wens gemaakt. Zijn er speciale wensen, laat het ons weten! Wij willen ons graag creatief inzetten en zijn continu geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Dat houd ons scherp!

Op maat

Spiegelverwarming / Anti-condens:

Spiegelverwarming verhindert de vorming van condensatie van waterdamp op de voorzijde van de spiegel. Het is een verwarmde elektrische weerstand, welke tegen de rugzijde van de spiegel wordt verlijmd en de temperatuur van het glas in enkele minuten zal doen stijgen. Dit vermindert de schoonmaakfrequentie voor de spiegel, omdat deze niet meer beslaat. De elementen zijn veilig en voor gebruik in vochtige ruimtes. Ze voldoen aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1/EN60335-2-96. Klasse II IPX4.

Deze elementen zetten eenvoudig elektriciteit om in warmte, wat het beslaan van de spiegel voorkomt! Elementen zijn zelfklevend en eenvoudig aan te sluiten op het lichtnet. Onderhoudsvrij en 100% betrouwbaar, geen dure kabels noodzakelijk en oververhitting uitgesloten. Voorzien van KEMA-keur. Deze elementen worden los geleverd, op verzoek direct op de spiegel geplaatst (rechtstreeks aan te sluiten op het lichtnet) of bij spiegels met omlijsting wordt de spiegel compleet geleverd met spiegelverwarming en schakelaar in de lijst.

Afmetingen:

– 274 x 274 mm. (0,216 kg)
– 274 x 574 mm. (0,29 kg)
– 524 x 524 mm. (0,451 kg)
– 524 x 1024 mm. (0,665 kg)

Spiegelverwarming

Graveren:

Uw naam, bedrijfsnaam of spreuk in de spiegel gegraveerd zorgt voor een uniek en exclusief effect ! Dit is mogelijk bij elke spiegel uit de collectie. Uw tekst zal d.m.v. zandstalen gegraveerd worden in de spiegel. Wij bieden u de keuze uit meerdere lettertypes en opties, andere wensen op aanvraag.

Tekst graveren / zandstralen

Garantie bepalingen & Technische tekening: